Οι Γάλλοι «φέρνουν» τον Κορνού στο στόχαστρο του Άρη

Ένα γνώριμο όνομα φέρνουν στην επιφάνεια οι Γάλλοι για τον Άρη τις τελευταίες ώρες.

Ο Πιέρ Κορνού βρίσκεται στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» σύμφωνα με το «footmercato.net». Στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται μάλιστα ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει ήδη σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 13 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με 771 αγωνιστικά λεπτά, δίχως να έχει βασικό ρόλο στους «στεφανουά».

Ο Άρης είχε ασχοληθεί με τον Κορνού τον Ιανουάριο του 2024, όταν ο Γάλλος αμυντικός ήταν ακόμα παίκτης της Μακάμπι Χάιφα. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Σετ Ετιέν και πιθανό να αποτελέσει παρελθόν μετά τον υποβιβασμό της στην 2η κατηγορία της Γαλλίας.

Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει τους Χάμζα Μεντίλ και Μάρτιν Φρίντεκ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Οι άλλες ανάγκες που υπάρχουν στο ρόστερ δεν τον κάνουν να… «καίγεται» για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, εκτός εάν βρεθεί μία περίπτωση που κριθεί καλύτερη από εκείνη του Φρίντεκ.