Στη φυλακή ο 34χρονος για την επίθεση σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου Αθηναίων – Τι είπε στην απολογία του

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 34χρονος ο οποίος συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της βίας κατά υπαλλήλων. Στη διάρκεια της απολογίας του σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε πλέον μετανιωμένος για το περιστατικό και υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε έλεγχο των πράξεων του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε πως ο υπάλληλος δεν του έκανε κάτι απλά υπήρξε μια λογομαχία και του έριξε δύο γροθιές. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι δεν εμφανίστηκε νωρίτερα καθώς φοβήθηκε λόγω της δημοσιότητας.