To νέο single των Goin’ Through, του θρυλικού hip hop συγκροτήματος με τραγουδιστή τον Νίκο Βουρλιώτη, με τίτλο «Έτσι είν’ η ζωή», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου και ενώνει δύο διαφορετικές μουσικές διαδρομές σε έναν κοινό ρυθμό. Μαζί με τον Mike Rozakis που φέρνει τη δική rock ‘n’ roll αύρα, δημιουργούν ένα πάντρεμα με τη δική τους μοναδική αισθητική.
Η επιστροφή των Goin’ Through σηματοδοτεί πάντα κάτι παραπάνω από μία μουσική κυκλοφορία. Είναι μια τομή στον χρόνο. Το νέο τραγούδι «Έτσι Είν’ Η Ζωή», σε συνεργασία του Νίκου Βουρλιώτη και της παρέας του με τον Mike Rozakis and the Playboys, είναι ακριβώς αυτό: μια τολμηρή συνάντηση δύο κόσμων – του αυθεντικού urban ήχου και της ελληνικής rock’n’roll παράδοσης.
Το «Έτσι Είν’ Η Ζωή» μιλά για τις αντιφάσεις της καθημερινότητας, το τίμημα των επιλογών και τη δύναμη να συνεχίζεις και είναι ένα τραγούδι που δεν ωραιοποιεί τίποτα. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, όπως ακριβώς τα ζούμε.
Η φωνή του Mike Rozakis, αναγνωρίσιμη και φορτισμένη με συναίσθημα, δένει ιδανικά με την ερμηνεία και την παραγωγή των Goin’ Through σε μια συνεργασία που δεν φοβάται να ρισκάρει και να πει αλήθειες.
To άρθρο Στις 4 Ιουλίου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι των Goin’ Through «Έτσι Είν’ Η Ζωή», feat. Mike Rozakis and the Playboys δημοσιεύτηκε στο NewsIT .