Συναγερμός στη Μελβούρνη: Αμάξι «καρφώθηκε» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο

Συναγερμός στην Αυστραλία – Αμάξι μπούκαρε σε βιτρίνες καταστημάτων μεγάλου εμπορικού κέντρου – Επί του παρόντος καμία αναφορά για σοβαρούς τραυματισμούς – Αναζητείται ο οδηγός

Ένα λευκό SUV φέρεται να πέρασε με μεγάλη ταχύτητα τις πόρτες του εμπορικού κέντρου Northland στο Πρέστον της Μελβούρνης, περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα), προκαλώντας πανικό και οδηγώντας σε αποκλεισμό του σημείου από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο περιγράφουν ότι άκουσαν, ξαφνικά, ουρλιαχτά όταν το όχημα πέρασε μέσα από το πολυσύχναστο κατάστημα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο, όπου όλα τα καταστήματα είναι κλειστά και οι αγοραστές εκκενώνουν τον χώρο, όπως μεταδείδει το 9news.com.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί, ενώ αναζητείται ο οδηγός του εμπλεκόμενου οχήματος.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο περιστατικό ασφαλείας στο κέντρο μέσα σε ένα μήνα, μετά από μια συμπλοκή με μασέτες, η οποία οδήγησε σε άμεση απαγόρευση της πώλησης των όπλων στη Βικτώρια.

Πηγή: CNN Greece

Το άρθρο Συναγερμός στη Μελβούρνη: Αμάξι «καρφώθηκε» σε μεγάλο εμπορικό κέντρο εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.