Τα επόμενα βήματα ΑΣ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Τρία χρόνια μετά, το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου σε αντικατάσταση του υπάρχοντος, που συμπληρώνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 66 χρόνια «ζωής», μπαίνει σε νέα φάση.

«Το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή, να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη».

Ο επίλογος της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με την οποία γνωστοποίησε την εμπλοκή του ΠΑΟΚτσή κροίσου, Τέλη Μυστακίδη, στην κατασκευή της Νέας Τούμπας, δείχνει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα των δύο πλευρών, την ίδια ώρα που αναμένεται και η αντίδραση από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Αυτό που προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση είναι πως ο 63χρονος δισεκατομμυριούχος ανέλαβε τη δέσμευση ότι θα εισφέρει τα αναγκαία κεφάλαια με ιδία χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα πρέπει να κατατεθεί από την πλευρά του Έλληνα μεγιστάνα συγκεκριμένο πλάνο δράσης, αναφορικά με τη χρηματοδότηση του έργου, το χρονοδιάγραμμα, αλλά και τα σχέδια αυτού στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά τους ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη θα πρέπει να τα παραπέμψουν σε ειδική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπως προβλέπει το καταστατικό, προκειμένου η ολοκληρωμένη πρόταση Μυστακίδη να συζητηθεί και να εγκριθεί ή όχι ανάλογα με όσα έχουν κατατεθεί