Χρίστος Κούγιας: Η νοσταλγική ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα

Ο Χρίστος Κούγιας προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα και δημοσιοποίησε μια φωτογραφία του με τον Αλέξη Κούγια. Έγραψε πόσο του λείπει. Στους μήνες που πέρασαν από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο γνωστός ποινικολόγος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος προσπάθησε να βάλει σε τάξη μια σειρά από υποχρεώσεις.

Στη φετινή Γιορτή του Πατέρα, ο Χρίστος Κούγιας αισθάνεται περισσότερο από ποτέ την απουσία του μεγάλου του στηρίγματος. Του ανθρώπου που βρισκόταν δίπλα του σε κάθε δυσκολία. Εκείνου που τον καθοδηγούσε από τα πρώτα του βήματα.

Ο 22χρονος γιος του αείμνηστου Αλέξη Κούγια- που έσβησε σε ηλικία 74 ετών στις 28 Φεβρουαρίου 2025– δημοσίευσε μια εικόνα από το παρελθόν και έγραψε 5 λέξεις. «Ημέρα του Πατέρα σήμερα, Λείπεις…».

«Το βράδυ όταν κάθομαι κάποιες φορές μόνος μου το σκέφτομαι. Μου λείπουν τα πάντα από τον μπαμπά μου. Είναι πολύ μεγάλη απουσία για την οικογένειά μας», είχε δηλώσει ο Χρίστος Κούγιας σε πρόφαση συνέντευξή του στα parapolitika.gr.

«Το αν σκέφτομαι τον θάνατο του πατέρα μου έχει να κάνει με το πρόγραμμά μου. Όταν μέσα στην ημέρα μου έχω να κάνω πράγματα, είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά, οπότε εκεί δεν το σκέφτομαι» είχε προσθέσει.

Η ανάρτηση του Χρίστου Κούγια
Η ανάρτηση του Χρίστου Κούγια / ΦΩΤΟ Instagram

«Μετανιώνω που δεν είπα στον πατέρα μου αυτά που ήθελα, όσο ακόμα καταλάβαινε. Όταν μπήκαμε στην εντατική και μας είπαν ότι είναι θέμα λεπτών το να πεθάνει, μπαίναμε ένας ένας και πηγαίναμε να του μιλήσουμε. Του είπα κάποια πράγματα και κάποια αυτά του τα είχα ξαναπεί όταν έμαθα ότι θα πεθάνει. Νιώθω περήφανος για τον μπαμπά μου, αλλά δεν θέλω να του μοιάσω σε όλα» είχε πει προ ημερών ο Χρίστος Κούγιας.

 

 

To άρθρο Χρίστος Κούγιας: Η νοσταλγική ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .