Άρης: Από ώρα σε ώρα για Πέρεθ, πολύ «ζεστά» για Τεχέρο

Στον δρόμο για να ολοκληρώσει τουλάχιστον δύο μεταγραφικά μέτωπα από την Ισπανία είναι ο Άρης.

Πρώτο και καλύτερο αυτό του Κάρλες Πέρεθ, ο οποίος είναι με την βαλίτσα στο χέρι και περιμένει να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των εγγράφων ανάμεσα στις δύο ομάδες για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που εφόσον όλα πάνε καλά, θα γίνει το αργότερο ως το πρωί της Πέμπτης, με τον παίκτη να έχει ετοιμάσει ήδη τα πράγματά του.

Την ίδια στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν την περίπτωση του Άλβαρο Τεχέρο, ο οποίος είναι στη λίστα του Ρέγες εδώ και δύο μήνες ώστε να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» του νέου ρόστερ.

Ο Άρης προχώρησε το θέμα του 28χρονου μπακ τα τελευταία 24ωρα και υπάρχει το κατάλληλο έδαφος ώστε να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Εσπανιόλ και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Μία κίνηση που δείχνει την πρόθεση του Άρη να αναβαθμίσει το ποιοτικό βάθος του ρόστερ, πόσο μάλλον στο δεξί μπακ όπου υπάρχει ήδη ο Νοά Φαντιγκά για τον οποίο δαπάνησε 1,5 εκατ. ευρώ.

Το θέμα του Τεχέρo έχει μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται έως την Παρασκευή (11/07) να έχει τελειώσει οριστικά, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι υπέρ του Άρη.