Ήττα για την Εθνική Ομάδα πόλο ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης

Η Εθνική Ομάδα πόλο ανδρών γνώρισε την ήττα με 10-9 από το Μαυροβούνιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης.

Ο Γκίλλας ήταν πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα, με τρία γκολ.

Η Εθνική μας ομάδα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ απο την αρχή. Το Μαυροβούνιο άνοιξε το σκορ με 1-0 με την Εθνική ομάδα να ισοφαρίζει με τον Γκίλλα σε 1-1. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με προβάδισμα δύο γκολ για το Μαυτοβούνιο και σκορ 5-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο η Ελλάδα με γκολ από τον Γκίλλα και τον Σκουμπάκη έφερε την αναμέτρηση στα ίσα (6-6). Λίγο πριν ολοκληρωθεί η περίοδος οι Μαυροβούνιοι πήραν ξανά το προβάδισμα με 7-6.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν πολύ κλειστό με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένας μόλις γκολ.

Η Εθνική μας δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στις αρχές της τέταρτης περιόδου, με τους Μαυροβούνιους να διευρύνουν το προβάδισμά τους με τον Ράντοβιτς σε 9-7. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 10-9 με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα στην πρεμιέρα.

Επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Κίνα την Δευτέρα 14/7, στις 07:10.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-3, 1-1, 2-2