Αυτοκίνητο που είχε τροχαίο σε υπερυψωμένο δρόμο, εκτοξεύθηκε στη στέγη ενός αχυρώνα, αφού προηγουμένως εμβόλισε έναν φράχτη και χτύπησε ένα παιδί – Αρκετοί τραυματίες
Ένα πολύ παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην πόλη Μπόμτε, στην Κάτω Σαξονία, της Γερμανίας. Αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με άλλο, σταθμευμένο όχημα, και βγήκε εκτός δρόμου. Χτύπησε ένα αγόρι που έκανε τραμπολίνο και στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στον αέρα. Τελικά σφηνώθηκε στη στέγη ενός αχυρώνα.
Εξαιτίας του τροχαίου αυτού ατυχήματος, έχουν τραυματιστεί αρκετοί περαστικοί και το παιδί. Δύο από τους τραυματίες, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για το παιδί και μια γυναίκα, τη συνοδηγό του αυτοκινήτου, σύζυγο του οδηγού.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο, αφού έσπασε τον φράχτη και χτύπησε το παιδί, πέρασε από ανώμαλο έδαφος. Και αυτό το έκανε να εκτοξευθεί στον αέρα και να βρεθεί στην οροφή του αχυρώνα, σε ύψος τριών μέτρων.
Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας άνδρας 42 ετών. Μέσα στο αυτοκίνητο, εκτός από τη σύζυγό του, ήταν οι δύο γιοι τους, ηλικίας 11 και 12 ετών, και ένας ακόμη 13χρονος. Και τα τρία παιδιά υπέστησαν ελαφρά τραύματα.
Varias personas resultaron heridas después de que un automóvil se estrellara contra el techo de un granero en la ciudad alemana de Bohmte.
El auto primero chocó con un arbusto, luego golpeó a un niño que estaba en un trampolín y finalmente se estrelló contra el techo de un… pic.twitter.com/QnenaXmGTT
— NMás (@nmas) July 20, 2025
Στο σημείο του περιστατικού βρέθηκαν δεκάδες πυροσβέστες και ασθενοφόρα, καθώς και δύο ελικόπτερα διάσωσης. Τα στελέχη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση του ατυχήματος.
Εικόνες από το σημείο έδειχναν διασώστες να ανοίγουν την οροφή και τα συντρίμμια μιας παιδικής χαράς μέσα από την οποία πέρασε το αυτοκίνητο. Το όχημα χρειάστηκε να αφαιρεθεί από την οροφή με γερανό και απομακρύνθηκε από την αστυνομία.
Η γερμανική αστυνομία διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.
In Bohmte LK Osnabrück
Ein im Haus spielendes Kind wurde schwer verletzt, 5 Personen im PKW, darunter 3 Kinder im Alter von 11, 12 und 13 werden verletzt von Rettungskräften aus dem Fahrzeug geholt –
Grund: vermutlich überhöhte Geschwindigkeithttps://t.co/vQDHDuyQsz pic.twitter.com/VkfHoZfpNB
— Maik Schmidt 🇩🇪 Das Original (@MaikSchmidie) July 20, 2025
Το άρθρο Αδιανόητο τροχαίο στην Γερμανία. Αυτοκίνητο «πέταξε» και σφηνώθηκε σε στέγη (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.