Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οικογενειακές διακοπές στα Χανιά για τον «Greek Freak»

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ, με τη σύζυγό του Μαρία και τα τέσσερα παιδιά τους, απόλαυσαν το δείπνο και τη βόλτα τους στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, έφτασε στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής με πτήση από την Αθήνα και έμειναν στο παλιό λιμάνι μέχρι τη μια μετά τα μεσάνυχτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιλέγει την Κρήτη για τις διακοπές του. Τον Αύγουστο του 2018 είχε επισκεφθεί ξανά την «Μεγαλόνησο», με τον αδελφό του Θανάση Αντετοκούνμπο, και μεγάλη παρέα. Τότε είχαν επιλέξει το Μαράθι για το μπάνιο και το γεύμα τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων όπου πέρασε μια χαλαρή βραδιά με φόντο τον Φάρο.

Ο Αντετοκούνμπο ξεκουράζεται ενόψει του Ευρωμπάσκετ με την Εθνική ομάδα, αλλά και της απαιτητικής νέας σεζόν του NBA, με τον ίδιο να αποφασίζει το μέλλον του μέχρι τον προσεχή Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Το συμβόλαιο του «Greek Freak» ολοκληρώνεται τη σεζόν 2026-27, ενώ υπάρχει οψιόν παραχώρησης αξίας 62 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2027-28.