Λαίδη Ελίζα Σπένσερ: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αρραβωνιάστηκε στη Σαντορίνη – «Για πάντα»

Η Λαίδη Ελίζα Σπένσερ τη στιγμή που λέει το «Ναι»

Η σαμπάνια έρεε άφθονη και το ρομαντικό σκηνικό είχε στηθεί όπως έπρεπε- σε ένα τέτοιο ειδυλλυακό τοπίο, η Λαίδη Ελίζα Σπένσερ, ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της.

Η γοητευτική Λαίδη που κληρονόμησε τη χάρη και την ομορφιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκάλυψε σήμερα (31.07.2025) στο προφίλ της στο  Instagram ότι αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό της, Channing Millerd. Η φρεσκο-αρραβωνιασμένη Ελίζα, δημοσίευσε τρεις αναρτήσεις από το ευχάριστο αυτό γεγονός που συνέβη στη Σαντορίνη, με φόντο το απέρνατο γαλάζιο.

Στην πρώτη φωτογραφία, η 33χρονη Eliza χαμογελά με το χέρι της στο λαιμό του Millerd, καθώς δείχνει για πρώτη φορά το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον Millerd γονατιστό, με την Eliza -που φοράει κόκκινο φόρεμα και σαγιονάρες -να γονατίζει δίπλα του με το χέρι να καλύπτει το στόμα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eliza Spencer (@elizavspencer)

«Για πάντα», έγραψε η Lady Eliza στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ένα κόκκινο emoji καρδιάς.

Η δίδυμη αδελφή της Ελίζα, Λαίδη Αμέλια Σπένσερ, ήταν από τις πρώτες που συνεχάρησαν το ζευγάρι στο Instagram, σχολιάζοντας την ανάρτηση λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή της.

«Τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει ποτέ», έγραψε η Αμέλια. Σε ένα δεύτερο σχόλιο, πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη για σας τους δύο! Τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Σας αγαπώ και τους δύο με όλη μου την καρδιά! Το τέλειο ζευγάρι και ο αρραβώνας των ονείρων».

To άρθρο Λαίδη Ελίζα Σπένσερ: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα αρραβωνιάστηκε στη Σαντορίνη – «Για πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .