Ολυμπιακός: Επίσημα δικός του ο Έρικ Χάμζα

Σε μία ακόμα ανακοίνωση, για μεταγραφή στην ομάδα Κ23 του, προέβει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την απόκτηση του Έρικ Χάμζα. Ο αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα μέσω του δικτύου ακαδημιών της Βαλένθια στην Ελλάδα.

Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα για την Ελλάς Σύρου, ενώ από σήμερα θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έρικ Χάμζα, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 2007. Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε από την Ακαδημία της Valencia, ενώ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την ομάδα της Ισπανίας στην Ελλάς Σύρου, με την οποία κέρδισε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Νέων.

Έρικ, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού!»