
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν… σκασμένος, αλλά και συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβαση του ζευγαριού με την Αράζ, μετά την ήττα με 2-1 στο Μπακού.
Η φυσική κατάσταση των παικτών και τα λάθη βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του έμπειρου τεχνικού, όπως και η κακή αντίδραση του Άρη μετά το γκολ του Μορόν,
«Ηταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Μετά το 0-1 έπρεπε να κοντρολάρουμε το ματς πιο εύκολα. Δεχθήκαμε δύο γκολ και κινδυνέψαμε να δεχθούμε ακόμη ένα. Είναι ανεπίτρεπτο για εμάς. Ξέραμε ότι αρκετά παιδιά δεν ήταν στην κατάσταση που θα θέλαμε από πλευράς φυσικής κατάστασης. Και το περιμέναμε… Ομως δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα στο γήπεδό μας», ήταν το πρώτο σχόλιο του 56χρονου τεχνικού, που απάντησε για τον αγώνα της άλλης εβδομάδας ότι, «θα είναι εντελώς διαφορετικό το δεύτερο ματς».
Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της κόπωσης, ο Ουζουνίδης περιμένει καλύτερη την ομάδα… «Μία εβδομάδα είναι πολύ σημαντική. Δυστυχώς για μένα έπρεπε να δώσω φυσική κατάσταση σε κάποιους παίκτες μέσα από επίσημο παιχνίδι. Περίμενα να το διαχειριστούν καλύτερα λόγω εμπειρίας. Κάναμε και κάποια λάθη όπως στο δεύτερο γκολ, το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για εμάς».
Αναλύοντας περισσότερο δεύτερο ματς, παράλληλα με τις στιγμές έντασεις του αποψινού ματς, ο Ουζουνίδης σημείωσε ότι, «είναι λογικό να υπάρχει ένταση στο ματς. Ηταν επίσημο. Μέχρι το δεύτερο ματς θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα. Θα είναι καλύτερη. Δύο-τρεις λεπτομέρειες μας βοήθησαν να μάθουμε καλύτερα την Αράζ. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές ώστε να είμαστε έτοιμοι».
Συνεχίζοντας για τα αίτια της ήττας, ο Ουζουνίδης είπε: «Το πρόβλημα δεν ήταν ο αντίπαλος αλλά η δική μας ομάδας. Το ματς έγινε όπως το περίμενα, όχι όμως και τα λάθη που κάναμε. Δεν περίμενα ότι θα πέρναμε την πρόκριση σήμερα. Το θέμα είναι να είμαστε ήρεμοι στο δεύτερο ματς με τον κόσμο μας. Θα είμαστε μία εντελώς διαφορετική ομάδα»