Περιμένουμε χαμόγελα και στην επιστροφή από τη Σιγκαπούρη

Τα χαμόγελα δεν έλειπαν στη χθεσινή παρουσίαση της ελληνικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης (11 Ιουλίου – 3 Αυγούστου).

Το ευχάριστο είναι ότι η ποιότητα και η αγωνιστικότητα της ελληνικής ομάδας αφήνουν αισιοδοξία ότι μπορούμε να έχουμε χαμόγελα πλατιά και κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε, να σας συγχαρώ για την επιλογή σας από τους προπονητές σας και να σας ευχηθώ ό,τι καλύτερο στα κολυμβητήρια της Σιγκαπούρης.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας, οι οποίοι μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται, όχι μόνο εμάς, αλλά κυρίως εσάς και αυτό είναι απόδειξη της δικής σας ικανότητας» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, που παρέα με τον γ.γ. Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά είχαν παίξει αρκετές φορές σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπως και Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Πατροπαράδοτα πριν αναχωρήσει η αποστολή του υγρού στίβου για μια μεγάλη διοργάνωση, προσπαθώ να έρχομαι να την κατευοδώσω, γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται. Εχω περάσει από όλα τα σκαλοπάτια αυτής της πορείας, όπως και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης.

Ολα τα βλέμματα θα είναι πάνω σας, γιατί ως υγρός στίβος έχουμε προσελκύσει το ενδιαφέρον της φίλαθλης Ελλάδας, όχι μόνο για τις επιτυχίες που μπορεί και μακάρι να φέρουμε, αλλά για την προσπάθεια που γίνεται και με τη βοήθεια της ομοσπονδίας, η οποία είναι η κορυφαία της χώρας» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Γιάννης Λαμπίρης