Πρώτο φιλικό τεστ για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Μέταλιστ – Ντεμπούτο για τους νεοαποκτηθέντες

Ύστερα από δύο εβδομάδες προπονήσεων στην Αθήνα και δύο ημέρες εντατικής δουλειάς στο Μπαντ Χέρινγκ της Αυστρίας, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό τεστ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας απέναντι στη Μέταλιστ 1925 (02/07, Sportplatz Angerberg, 12:00, COSMOTE TV).

Ο Ρουί Βιτόρια σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό και να αξιολογηθεί η κατάστασή τους.

Η μοναδική απουσία

Η μοναδική απουσία για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι αυτή του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Το φιλικό με την ουκρανική ομάδα θα σημάνει και το ανεπίσημο ντεμπούτο των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Τριφυλλιού, Γιώργου Κυριακόπουλου και Αχμέντ Τουμπά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Πέδρο Τσιριβέγια, αν και έχει ενσωματωθεί πιο πρόσφατα στις προπονήσεις.

Στο ροτέισον θα πάρουν μέρος και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με την αποστολή των Πράσινων στην Αυστρία και θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν δείγματα του ταλέντου τους.

Παρότι πρόκειται για το πρώτο φιλικό της σεζόν, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τακτική προσέγγιση του Ρουί Βιτόρια, καθώς θα διαφανούν – έστω και σε πρώιμο στάδιο – τα πρώτα στοιχεία του αγωνιστικού πλάνου του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν.