
Γερανοφόρο όχημα έπεσε, σήμερα το πρωί, πάνω σε διώροφη κατοικία, στην οδό Αρκαδίου, στο Περιστέρι. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το γερανοφόρο όχημα ξεφόρτωνε γεννήτριες στην ταράτσα του κτηρίου όταν υποχώρησε το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να βυθιστεί από την δεξιά πλευρά του και να πέσει επάνω στο κτήριο.
Ο 44χρονος χειριστής του γερανού πήδηξε από το όχημα για να γλυτώσει, ωστόσο τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Στο κτήριο προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές καθώς και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπήρξε κάποιο εγκλωβισμένο άτομο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.
Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες κατοίκου της πολυκατοικίας η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την κρίσιμη στιγμή της πτώσης του Γερανοφόρου οχήματος: «Κοιμόμουν όταν έπεσε το γερανοφόρο. Ταρακουνήθηκε το σπίτι, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα αυτό που είδατε. Ευτυχώς ήμουν στη δεύτερη κρεβατοκάμαρα. Αν ήμουν στο άλλο δωμάτιο, μπορεί να είχα σκοτωθεί» ενώ για το γερανοφόρο τόνισε με τρέμουλο στην φωνή της «έγδαρε μπαλκόνια και ανέβηκε στην ταράτσα».
Η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Αρκαδίας, από το ύψος της οδού Αγίου Παύλου έως και την οδό Ανθίμου Γαζή, ενώ τα συνεργεία εργάζονται για την απομάκρυνση του βαρέος οχήματος. Παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν σε τεχνικούς ελέγχους, τόσο για την ασφάλεια των γύρω κτιρίων όσο και για τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος.