Στάθης Σχίζας και Ιωάννα Τούνη καταγράφηκαν στη Μύκονο να περπατούν χέρι – χέρι και οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν. Τόσο η influencer όσο και ο νικητής του Survivor κάνουν λόγο για μια φιλία που δεν έχει εξελιχθεί σε τίποτα περισσότερο. Η επιχειρηματίας μάλιστα εμφανίστηκε ενοχλημένη από τον «θόρυβο» που προκάλεσε το σχετικό στιγμιότυπο.
Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο επίκεντρο, όταν οι κάμερες τον εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (09-06-2025), να περπατά με την Ιωάννα Τούνη, κρατώντας της το χέρι και την τσάντα της. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται η influencer – μοντέλο να περπατάει κρατώντας από το χέρι τον νικητή του Survivor, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.
Σχεδόν ένα μήνα μετά, ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις την εκπομπή Breakfast@Star στο Star και ανέφερε: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να είμαι καλά και να ζω την κάθε στιγμή, να ζήσω πράγματα που δεν είχα ζήσει στο παρελθόν, για διάφορους λόγους».
«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι πλέον προτεραιότητά μου μου είμαι εγώ. Δεν είμαι ανεκτικός όταν δεν μου κάνει κάτι στην προσωπική μου ζωή. Από τη στιγμή που έχω προβάλει την προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ να πω σε εσάς να μην κάνετε τη δουλειά σας.
Εγώ είμαι αυθόρμητος και αν θέλω να κάνω κάτι, θα το κάνω. Δεν σκέφτομαι αν με τραβάει μια κάμερα».
Όσο για τη σχέση που έχει με την κόρη του, ανέφερε: «Πιο ουσιαστική δεν θα μπορούσε να είναι η σχέση μου με την κόρη μου. Είμαστε στo viber, στα τηλέφωνα. Προσπαθώ να μην ασχολείται με αυτά (σ.σ διαδίκτυο και δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή). Όσο περισσότερο το καθυστερήσω, τόσο το καλύτερο».
«Σόρρυ που σας το χαλάω» είχε επισημάνει η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που δημοσιοποίησε αναφορικά με τις συζητήσεις περί ειδυλλίου της, με τον Στάθη Σχίζα.
To άρθρο Στάθης Σχίζας για Ιωάννα Τούνη και τα προσωπικά του: «Δεν σκέφτομαι αν με τραβάει μια κάμερα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .