Πλήθος μοτοσικλετιστών στην δεύτερη μέρα της πορείας μνήμης Ισαάκ-Σολωμού
Πλήθος κόσμου συμμετείχε σήμερα για δεύτερη ημέρα στην πορεία των μοτοσικλετιστών της πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ και Σολωμού.
- Πορεία μοτοσικλετιστών στη μνήμη Ισαάκ και Σολωμού
- Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού τίμησε και φέτος τη θυσία των δύο ηρώων
Η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού τίμησε και φέτος τη θυσία των δύο ηρώων της Αμμοχώστου και 29 χρόνια μετά, οι μοτοσικλετιστές βγήκαν στους δρόμους, “με ψυχή και συνείδηση, για τον Τάσο Ισαάκ και τον Σολωμό Σολωμού”.
Παράλληλα, τα εγκαίνια μνημείου των δύο ηρώων πραγματοποιούνται σήμερα το βράδυ στο Παραλίμνι.
Tους δύο αντριάντες φιλοτέχνησε ο γλύπτης Φίλιππος Γιαπάνης, με πρωτοβουλία του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας.
Η μεγάλη πορεία ξεκίνησε το απόγευμα από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου και μετά από σύντομο πέρασμα από το κατοχικό οδόφραγμα της Δερύνειας, κατέληξε στον χώρο του μνημείου, πλησίον του κοιμητηρίου Παραλιμνίου, για τα εγκαίνια.
Δείτε το βίντεο:
Το άρθρο BINTEO: Πλήθος κόσμου τίμησε στην πορεία μνήμης τη θυσία Ισαάκ-Σολωμού εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.