Θρήνος για την απώλεια του Mercury Psillakis

Η οικογένεια και οι φίλοι του Mercury Psillakis θρηνούν τον «στοργικό, αφοσιωμένο και απίστευτα διασκεδαστικό σύζυγο, πατέρα, γιο, αδελφό και πιστό φίλο», που έχασε τη ζωή του από επίθεση καρχαρία, στο Σίδνεϊ, στην περιοχή, Dee Why, το περασμένο, Σάββατο.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου σέρφερ, Μαρία, η κόρη του, Freedom (Ελευθερία), και η οικογένειά τους ανέφεραν σε δήλωσή τους:

«Αυτά είναι λόγια που είναι δύσκολο να γραφούν, καθώς δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν τον καταπληκτικό, όμορφο άνθρωπο, με χιούμορ που είναι – όλοι το ένιωθαν … ο Merc είναι βαθιά αγαπητός από όλους όσοι τον γνωρίζουν» (σε αυτό το σημείο η δήλωση είναι γραμμένη σε παροντικό χρόνο και όχι σε παρελθοντικό).

«Ο Merc ήταν αδύνατον να μη τον αγαπήσεις – η ενέργειά του ήταν εξαιρετική και μαγνητική, το πνεύμα του γεμάτο διασκέδαση και δημιουργούσε χαρά και ευτυχία σε κάθε επαφή που είχε».

Στη συνέχεια ανέφεραν ότι ήταν έμπειρος σέρφερ που έμπαινε στο νερό κάθε μέρα, αποκαλώντας τον ωκεανό «ένα από τα μεγαλύτερα πάθη του».

«Ήταν ενήμερος για τους κινδύνους του ωκεανού και, παρόλο που αγαπούσε το σέρφινγκ, ήταν πάντα προσεκτικός για την ασφάλειά του.  Δυστυχώς, αυτό ήταν ένα τραγικό και αναπόφευκτο ατυχές γεγονός».

«Ο Merc είναι και θα είναι πάντα ένας ήρωας, ένας στοργικός και αφοσιωμένος σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης που μπορούσε να αντιμετωπίσει με χιούμορ κάθε περίσταση. Είμαστε συντετριμμένοι από αυτήν την απώλεια, αλλά θα κουβαλάμε για πάντα το πνεύμα, την ενέργεια και τη χαρά του στις καρδιές μας».

Ο δίδυμος αδελφός του Mercury Psillakis, Mike, απέτισε νωρίτερα επίσης φόρο τιμής στον αδελφό του με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», ανέφερε στο Instagram.

«Ήταν το Γιν μου, ήμουν το Γιανγκ του. Ήταν ο καθρέφτης μου, το αίμα μου, το DNA μου. Είχαμε τηλεπαθητική σχέση. Μοιραζόμασταν την ίδια ψυχή».

«Ο Mercury ήταν η ζωή μου, το δεξί μου χέρι».

Επισήμανε ότι ο δεσμός τους δεν αποδυναμώθηκε ποτέ από τη στιγμή που γεννήθηκαν, τονίζοντας: «Είχαμε τη δική μας γλώσσα και μοιραζόμασταν τα ίδια όνειρα, κυριολεκτικά».

Ο Mike ανέφερε ακόμα ότι ο αδελφός του ενθάρρυνε όλους «να ζουν τη ζωή με αγνό πάθος».

«Να εκφράζετε ΟΛΑ τα συναισθήματα, είτε είναι χαρά, λύπη, θυμός ή οργή. Να λέτε στους αγαπημένους σας ότι τους αγαπάτε. Να τους κρατάτε σφιχτά. Να απαλλαγείτε από το ‘φίλτρο’ που κρύβει ποιοι πραγματικά είστε».

«Ήταν παθιασμένος με το να είναι ΑΛΗΘΙΝΟΣ!»

Ανέφερε επίσης το πάθος του Mercury για τους εξωτικούς φοίνικες και τόνισε την απέραντη αγάπη που είχε για τη σύζυγό του, Μαρία, και την κόρη του, Freedom.

Η ανάρτησή του ολοκληρώθηκε με ευχαριστίες προς όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης, πριν καταλήξει λέγοντας:

«Σ’ αγαπώ αδελφέ. Είσαι για πάντα μαζί μου, μέσα από μένα».

 

The post Θρήνος για την απώλεια του Mercury Psillakis appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.