Παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης για ΑΤΑ η ΟΕΒ λέει ο Αντωνίου – «Πάντα είναι χρήσιμες οι συναντήσεις με τον Υπουργό Εργασίας»
Δεν προέκυψε κάτι καινούριο από τη συνάντηση το πρωί της Παρασκευής των εργοδοτικών οργανώσεων με τον Υπουργό Εργασίας για το θέμα της ΑΤΑ, είπε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΒ, Μιχάλης Αντωνίου, σημειώνοντας την προσήλωση της ΟΕΒ στην επίλυση του θέματος.
«Η ΟΕΒ παραμένει προσηλωμένη στην προσπάθεια για να βρεθεί λύση που θα εκσυγχρονίσει το σύστημα με τρόπο που θα αποφευχθούν και οι απεργίες», ανέφερε, σημειώνοντας ότι, παρόλο που δεν προέκυψε κάτι νέο στη συνάντηση, «πάντα είναι χρήσιμες οι συναντήσεις με τον Υπουργό Εργασίας».
Ο Υπουργός είχε συναντηθεί και με τις συντεχνίες την Πέμπτη, ωστόσο, μέχρι στιγμής, η παναπεργία της 11ης Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται να αποφεύγεται.
Το άρθρο Παραμένει προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης για ΑΤΑ η ΟΕΒ εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.