Δέσποινα Βανδή: «Γυμναστήρια, μπότοξ, όλα τα κάνω – Αυτοί πάνε έναν στρατό και τσουρέκια»

Δέσποινα Βανδή

Τα όσα κάνει για να διατηρείται νέα και όμορφη αποκάλυψε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή, ενώ βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Η γνωστή τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια εξαιτίας του τροχαίου που προκάλεσε ο σύντροφό της, Βασίλης Μπισμπίκης, είπε μία ακόμα ατάκα για τους άντρες που προκάλεσε ερωτηματικά.

Όπως είδαμε από το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που έγινε viral και μεταδόθηκε και μέσω της εκπομπής «Το πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (13.10.2025) η Δέσποινα Βανδή ενώ ερμήνευε το κομμάτι «Ρωτάω ποια», εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο. Βέβαια, αυτό δεν είχε ως στόχο τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά γενικώς το αντρικό φύλο, που δεν κάνει και πολλά για να αρέσει. 

«Ποια άλλη θα έκανε όλα αυτά; Γυμναστήρια, μπότοξ… Παναγιά μου, όλα τα κάνω… Και αυτοί πάνε έναν στρατό και τσουρέκια», είπε χαρακτηριστικά και το πρώτο σκέλος είναι σαφές, ωστόσο τα «τσουρέκια» που ανέφερε προκάλεσαν ερωτηματικά στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα που προσπάθησαν να δώσουν μία ερμηνεία.

Επίσης, η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ ότι ο γνωστός ηθοποιός, που καταδικάστηκε από το δικαστήριο για το τροχαίο που προκάλεσε, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο όμως αποφάσισε να μην επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η σύντροφός του.

Eν τω μεταξύ ο Βασίλης Μπισμπίκης ζήτησε “συγγνώμη” και πήγε γλυκά σε όσους υπέστησαν ζημιές από το τροχαίο που προκάλεσε.

To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Γυμναστήρια, μπότοξ, όλα τα κάνω – Αυτοί πάνε έναν στρατό και τσουρέκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .