Νίκος Συρίγος: «Όταν ακούω αρνητικά σχόλια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θυμώνω πολύ»

Νίκος Συρίγος

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Νίκος Συρίγος και αναφέρθηκε τόσο στη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, όσο και στην παρουσία του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης (22.10.2025) στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα. Μάλιστα, ο Νίκος Συρίγος παραδέχτηκε ότι η σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη τον αλλάζει ως άνθρωπο και τον κάνει καλύτερο.

«Όταν έγινα μπαμπάς άλλαξε η οπτική μου για τα πράγματα. Και τώρα η σχέση με την Ελεωνόρα (σ.σ. Ζουγανέλη) με αλλάζει. Είναι ένας άνθρωπος που σου ανοίγει το μυαλό. Όσο περνάει ο καιρός και περνάω χρόνο μαζί της, αλλάζω σαν άνθρωπος. Παλιά δεν έμπαινα στα παπούτσια των άλλων, αλλά τώρα το κάνω. Όταν ακούω αρνητικά σχόλια για την Ελεωνόρα θυμώνω πολύ», εξομολογήθηκε.

Επίσης μίλησε για τον Διονύση Σαββόπουλο σημειώνοντας: «Μακάρι να υπάρξουν στο μέλλον και με τη δουλειά τους να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα. Ο Διονύσης κατάφερε να κινήσει τις ψυχές μας. Ο Σαββόπουλος έχει πολλά τραγούδια που εκφράζουν την ψυχή μου. Είναι πυλώνας του πολιτισμού».

«Πρέπει να αλλάξουμε εμείς αγόρια αυτό που μας έμαθαν πως οι άντρες δεν κλαίνε. Οι άντρες κλαίνε, και κλαίνε και πολύ και θέλει και μεγάλο κουράγιο να κλάψεις γιατί στα κορίτσια το κλάμα είναι απενοχοποιημένο, ενώ εμείς τα αγόρια πρέπει να νικήσουμε την ενοχή μας. Έχω κλάψει και δημόσια. Εγώ δεν ήρθα στην τηλεόραση για να παίξω κάποιο ρόλο, αλλά με σκοπό να είμαι ο εαυτός μου. Και αυτό δεν θα το αλλάξω», δήλωσε ακόμα ο Νίκος Συρίγος.

«Όταν δεν θέλω κάτι δεν θα πω “ναι” και τα έχω πληρώσει τα “όχι” μου. Όταν κάτι με ενοχλεί θα το πω όποιον και να έχω απέναντί μου. Στη ζωή μου συνειδητά δεν έχω αδικήσει όποιον και να έχω απέναντί μου», είπε στη συνέχεια.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη να πει “μπράβο” στη Φαίη Σκορδά που τίμησε μέσω της εκπομπής της τον Διονύση Σαββόπουλο. 

«Να σας διακόψω, θέλω να σου πω κάτι. Θέλω να σας δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σαν εκπομπή γι’ αυτό που κάνατε σήμερα για τον Διονύση Σαββόπουλο. Δεν ήθελα να το ξεχάσω. Την ώρα που κάποιοι ποντάρουν σε σαχλαμάρες για τα νούμερα τηλεθέασης, εσείς επιλέξατε να τιμήσετε αυτόν τον πολύ μεγάλο που έφυγε και μπράβο σας. Τιμάτε το κανάλι που δουλεύετε, τιμάτε τον τηλεοπτικό αέρα, το κάνετε πάρα πολλές φορές, το κάνετε καθημερινά και οφείλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Είπα και πριν ότι φτηναίνουμε και εσείς έχετε κρατήσει ένα επίπεδο», είπε ακόμα στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

«Όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Παλιότερα θα σε διέκοπτα. Στα 45 μου έμαθα ότι όταν κάποιος θέλει να πει κάτι καλό, να τον αφήνω να ολοκληρώνει», του απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του είπε για μία ανάρτηση που είχε κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εμφάνιση του Νίκου Συρίγου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη χωρίς κράνος, εκείνος απάντησε: «Εγώ δεν θα ρίξω νερό στον μύλο της βλακείας. Όλοι κάνουμε μία δουλειά σε αυτή τη χώρα, και ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει τη δική του. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν μπαμπούλα για να φορέσουμε κράνος το κάνουμε για τον εαυτό μας. Κάνουμε πάντα αυτό που πρέπει και αυτή ήταν μια ειδική περίπτωση για 10 μέτρα».

«Ο Νίκος Πλακιάς μου είπε στη συνέντευξη που κάναμε πως έχει θάψει τα παιδιά του 2 φορές και για μένα ως γονιό αυτό είναι ντροπή για τη χώρα που ζούμε. Όπως ντροπή είναι Σάββατο βράδυ να φεύγει ο Πάνος Ρούτσι από το Σύνταγμα και Κυριακή να έρχεται αυτή η τροπολογία της ντροπής, η οποία ψηφίζεται τώρα. Δεν βεβηλώνονται έτσι τα μνημεία», δήλωσε ακόμα.

«Πολιτική σκέψη έχουμε όλοι και πολιτική έκφραση. Εγώ δεν έχω στο μυαλό μου να πολιτευτώ, θέλω να είμαι απέναντι από την εξουσία», είπε ακόμα όταν τον ρώτησαν αν θα πάει με το κόμμα που φέρεται να ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι είχε προτάσεις να κατέβει στην πολιτική. 

 

To άρθρο Νίκος Συρίγος: «Όταν ακούω αρνητικά σχόλια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θυμώνω πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .