Ο Παναθηναϊκός βρήκε την αμυντική του ταυτότητα στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο και χωρίς να αισθανθεί και πάλι πίεση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στη Euroleague.
Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 99-85 των Ισραηλινών στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης, βελτιώνοντας σε 5-2 το ρεκόρ τους και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην πέμπτη ήττα τους.
Μία αμφίρροπη αναμέτρηση μέχρι το 30′, άρχισε να ξεδιαλύνει όταν ο Παναθηναϊκός… θυμήθηκε την άμυνα, τη στιγμή που οι Κέντρικ Ναν, Τι Τζέι Σορτς και Τσέντι Όσμαν έδιναν ρεσιτάλ στην επίθεση και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν «σκέπαζε» τα καλάθια, καλύπτοντας το κενό που προέκυψε στη φροντ λάιν από τον τραυματισμό του Ρισόν Χολμς στο 14′ (θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 μήνα).
The post Παναθηναϊκός – Μακάμπι 99-85: Επιστροφή στις νίκες με άμυνα appeared first on ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.