ΠΑΟΚ: Τραυματισμός για τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή για το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι δύο ομάδες ίσως «πληγωθούν» από την Εθνική Σερβίας καθώς λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας πως ο Νίκολα Γιόβιτς αντιμετώπιζει πρόβλημα τραυματισμού, έγινε γνωστό πως και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς αντιμετωπίζει τραυματισμό και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μένοντας εκτός αποστολής για τον αγώνα των Σέρβων ενάντια στην Ανδόρα την Τρίτη.

Σύμφωνα με την σερβική ομοσπονδία, ο παίκτης του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αριστερό του μηρό και τετρακέφαλο και θα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος ενημέρωσε αμέσως τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ έλαβε άδεια από την Σερβία για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ζίβκοβιτς αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι αυτή η ενόχληση και για το αν χρειαστεί να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.