Κανένα πρόβλημα στην επαρχία Λεμεσού από το σεισμό
Δεν παρουσιάστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα στην επαρχία Λεμεσού από τη σεισμική δόνηση που ταρακούνησε το πρωί την Κύπρο, ενώ ο κοινοτάρχης Πισσουρίου, Παναγιώτης Μαυρουδής, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ πληροφορία ότι ήχησαν οι σειρήνες της Πολιτικής Άμυνας.
Όπως ανέφερε ο κ.Μαυρουδής, οι κάτοικοι άκουσαν τις σειρήνες να ηχούν μια φορά προειδοποιητικά και δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναστάτωση ή πρόβλημα στην ευαίσθητη από κατολισθήσεις περιοχή.
- Λέκκας για τον σεισμό στην Κύπρο: Ήταν η κύρια δόνηση – Γνωστό το ρήγμα
- Πολίτες βγήκαν στους δρόμους μετά τον σεισμό. 5,4 Ρίχτερ σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο (pics)
- Σεισμός ταρακούνησε την Κύπρο – Οι πρώτες αναφορές
«Δεν καταγράφηκε οτιδήποτε ανησυχητικό από τη σεισμική δόνηση και οι κάτοικοι δεν χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα υποστατικά τους», είπε ο κοινοτάρχης Πισσουρίου.
Εξάλλου, από τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, η σεισμική δόνηση των 5,3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, δεν προκάλεσε οποιαδήποτε προβλήματα ή ζημιές στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.
Το άρθρο Ήχησαν οι σειρήνες της Πολιτικής Άμυνας λόγω σεισμού εμφανίστηκε πρώτα στο Cyprus Times.