
Συντονίστρια σε μία συνάντηση των πρωταγωνιστών της ταινίας «Bugonia» και του Γιώργου Λάνθιμου στο Λος Άντζελες,, ήταν η Ντακότα Τζόνσον και φρόντισε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του ταλαντούχου Έλληνα δημιουργού, «κλέβοντας» τη δόξα από τη μούσα του, την Έμμα Στόουν.
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν έχουν συνεργαστεί σε τέσσερις ταινίες, με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που δεν έμεινα ασχολίαστο από την Ντακότα Τζόνσον. Η σταρ των «Πενήντα αποχρώσεων του γκρι» μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτοπροτάθηκε στον σεναριογράφο και σκηνοθέτη προκειμένου να παίξει εκείνη σε μία από τις προσεχείς δουλειές του.
Μάλιστα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ότι έχουν παρακολουθήσει 2 φορά την ταινία «Bugonia» μέσα σε 24 ώρες. Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν είναι καλή σε ρόλο συντονίστριας.
«Αυτή δεν θα είναι μια καλή συνέντευξη. Απλώς θέλω να γνωρίζετε ότι δεν είμαι καλή σε αυτό. Δεν ξέρω γιατί μου ζητήθηκε, αλλά να που είμαστε εδώ», είπε γελώντας και άρχισε να θέτει ερωτήματα στους πρωταγωνιστές, διαβάζοντας τα από το κινητό της.
«Γνωρίζεις ότι υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί, που είναι πραγματικά ταλαντούχες, ίσως και πολύ κοντά σου;», είπε κάποια στιγμή η Ντακότα Τζόνσον στον Γιώργο Λάνθιμο, κοιτάζοντάς τον, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τέταρτη ταινία που κάνει με την Έμμα Στόουν. Εκείνος δεν πρόλαβε να απαντήσει και η μούσα του πήρε τον λόγο, λέγοντας: «Τι; Όχι, σωστά;. Όχι, κάνε την παρουσίασή σου».
Παράλληλα, η Ντακότα Τζόνσον αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Έμμα Στόουν για τις ανάγκες του ρόλου της, ξύρισε το κεφάλι της, συγχαίροντάς την.
Μάλιστα, αναρωτήθηκε: «Ποιος σε όλο τον κόσμο φαίνεται τόσο όμορφος με ξυρισμένο κεφάλι καλυμμένο με αίμα;».
Αμέσως μετά, ο ηθοποιός Τζέσι Πλέμονς που για τις ανάγκες της ταινίας φόρεσε extensions μίλησε για τη δική του εμπειρία, υπογραμμίζοντας: «Τα μαλλιά ήταν κάτι πολύ σημαντικό, η απώλεια και η αύξηση των μαλλιών – υπήρξε μια περίοδος όπου όταν έβαζα extensions, πλησίαζα τον Γιώργο και κάθε φορά που με έβλεπε, απλώς γελούσε».
Τέλος, η Ντακότα Τζόνσον αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει ξανά τον ρόλο της συντονίστριας.
«Μετανιώνω που το έκανα αυτό. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Η Έμμα με προειδοποίησε, αλλά είχα ήδη πει “ναι”. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε πριν τελειώσει αυτή η απαίσια συνέντευξη;», είπε με χιούμορ.
«Δεν ήταν και τόσο άσχημα. Νομίζω ότι είσαι η τρίτη καλύτερη συντονίστρια σε μια βραδιά που είχαμε πολλές συζητήσεις», της απάντησε ο Τζέσι Πλέμονς.
To άρθρο Η «φαρμακερή» ατάκα της Ντακότα Τζόνσον στον Γιώργο Λάνθιμο: «Υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί εκτός από την Έμμα Στόουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .