EURO 2024: Άγριο ξύλο μεταξύ Άγγλων και Σέρβων οπαδών στο Γκελζενκίρχεν (video)

Πολλές ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα για τον 3ο όμιλο του Euro 2024 ξέσπασαν βίαια επεισόδια στο κέντρο της γερμανικής πόλης όπου θα διεξαχθεί το ματς (22:00)

Μια ομάδα Άγγλων χούλιγκαν επιτέθηκε σε μπαρ όπου έπιναν ποτό οπαδοί της Σερβίας, πριν από τον αγώνα ΣερβίαΑγγλία για τους ομίλους του EURO 2024, σύμφωνα με τον Guardian.

Λίγο μετά τις 15:30 τοπική ώρα, δεκάδες Σέρβοι που στέκονταν έξω από το μπαρ «Aleppo» στο κέντρο του Gelsenkirchen έγιναν στόχος επίθεσης με αντικείμενα.

BREAKING: England & Serbia fans clash in Gelsenkirchen. Tables, chairs, glass bottles all thrown and smashed in a side street just off the main square. German and UK riot police on the scene. pic.twitter.com/oZuGcPjTJQ

— Tyrone Francis (@TJFrancisLive) June 16, 2024

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, «ό,τι μπορείτε να φανταστείτε» πετάχτηκε στους οπαδούς της Σερβίας από τους Άγγλους χούλιγκαν πριν από την άφιξη 200 Γερμανών αστυνομικών.

England and Serbia fans clashing in the streets of Gelsenkirchen.

😨 pic.twitter.com/SljpQLySRU

— Football Away Days (@FBAwayDays) June 16, 2024

Ένας άνδρας, που λέγεται ότι είναι από το Μπέρμιγχαμ, έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι, αλλά αρνήθηκε να δώσει το όνομά του στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Πηγή: iefimerida.gr