Περιοδεία σε Γρεβενά και Κοζάνη

Από τη Δεσκάτη Γρεβενών και το γραφείο του δημάρχου της πόλης, Δημήτρη Κόττα, ξεκίνησε η περιοδεία του Παύλου Γερουλάνου στη βόρεια Ελλάδα – αργότερα επισκέφτηκε τα Γρεβενά και «έκλεισε» στην Κοζάνη. Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δήμου και μετά είχε σύντομη συνάντηση με πολίτες, για να ακούσει τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Αυτό είναι και το μοντέλο που θα ακολουθήσει στις περιοδείες του, σε μικρές συναντήσεις, ώστε να μπορεί να εντοπίζει λύσεις σε όσα ακούει στο «σχέδιο Αναγέννησης», όπως περιγράφει το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει, αν εκλεγεί, στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το σχέδιο μπορεί να δώσει λύσεις για αποτελεσματική στήριξη του αγρότη και των προϊόντων της γης μας, για καλύτερη δημόσια υγεία και παιδεία και για την προώθηση της τοπικής οικονομίας, ώστε να σταματήσει να ερημώνει η ελληνική ύπαιθρος».

Το «σχέδιο Αναγέννησης» ο Γερουλάνος το κρατάει σε έναν φάκελο –παραπέμποντας συμβολικά και στις κυβερνητικές εποχές του ΠΑΣΟΚ.