Πυρά από Κατρίνη κατά ΝΔ

Την καθαρή ιδεολογική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ ως βασικού αντιπάλου της ΝΔ περιγράφει ο Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι και το δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι δυνατόν να νομιμοποιήσουμε, μέσα από μια κυβερνητική συνεργασία, τις παραβιάσεις του κράτους δικαίου, τη συγκάλυψη σκανδάλων, τη λογική καρτελοποίησης της οικονομίας και διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας» ανέφερε ο βουλευτής Ηλείας ως προμετωπίδα και της δικής του υποψηφιότητας, ο οποίος σήμερα θα βρεθεί στη Χίο.  

Στην Τήνο ταξίδεψε χθες η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο του νησιού Παναγιώτη Κροντηρά και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νίκο Γκίζη, ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους στους τομείς της αυτοδιοίκησης.

Τη δική του πλατφόρμα για τη συγκέντρωση των απαραίτητων 5.000 υπογραφών στήριξης έχει στήσει διαδικτυακά και ο υποψήφιος δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης – μια από τις τελευταίες του προτάσεις, αν γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.