Τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο στο Παλέρμο. Βρέθηκαν και οι έξι σοροί των αγνοούμενων, 7 οι νεκροί

Συνολικά ο τραγικός απολογισμός από το ναυάγιο είναι επτά νεκροί – Οι έξι ήταν αγνοούμενοι και ο έβδομος ήταν ο σεφ ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός αμέσως μετά το ναυάγιο – Οι έξι που αγνοούνταν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εντός του σκάφους από τους δύτες

Επτά νεκροί είναι τελικά ο τραγικός απολογισμός του ναυαγίου στα ανοιχτά του Παλέρμο από το ιστιοφόρο Bayesian το οποίο βυθίστηκε μετά από κακοκαιρία την Δευτέρα.

Ανασύρθηκε 5η σορός από το βυθισμένο γιοτ στη Σικελία. Αγνοείται άλλος ένας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, οι έρευνες φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί πλέον και κατά τη διάρκειά τους, βρέθηκαν συνολικά έξι σοροί οι οποίες ήταν εγκλωβισμένες στο σκάφος που είχε βρεθεί στα 50 μέτρα βάθος στον βυθό της θάλασσας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, μεταξύ των σορών περιλαμβάνονται ο Βρετανός επιχειρηματίας τεχνολογίας, Μάικ Λιντς, η έφηβη κόρη του, Χάνα Λιντς, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ, η σύζυγός του, Τζούντι, καθώς και ο δικηγόρος της Clifford Chance, Κρις Μορβίλο, και η σύζυγός του, Νέντα.

Δείτε βίντεο: 

Breaking news here in Sicily🚨🚨

Two bodies have been found in the wreckage of the sunken Bayesian yacht, according to reports.

The remains were found inside one of the cabins and have now been brought onto land.

One of the bodies is male, according to Corriere Della Sera. pic.twitter.com/zz7bCX8IbE

— Albert Tait (@AlbertTait1) August 21, 2024

Το σκάφος, το οποίο μετέφερε συνολικά 22 άτομα, είχε αγκυροβολήσει κοντά στο λιμάνι του Πορτιτσέλο, όταν χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο ή θαλάσσιο ανεμοστρόβιλο, οδηγώντας στην τραγωδία.

Η σορός του σεφ του σκάφους, Ρεκάλντο Τόμας, εντοπίστηκε λίγο μετά τη βύθιση του σκάφους.

Έξι συνολικά σοροί βρέθηκαν την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες από το Reuters, ωστόσο δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα ή το φύλο των θυμάτων.

Πηγές από τους δύτες των πυροσβεστικών υπηρεσιών ανέφεραν αργότερα στον Guardian ότι ταυτοποιήθηκαν ο μεγιστάνας Μάικλ Λιντς, η κόρη του, ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ και η σύζυγός του, Τζούντι, ωστόσο κατά τον ιταλικό νόμο, η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει επισήμως μόνο από συγγενή του θύματος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα