Επισκέφθηκε και τη Eurogate τη Δευτέρα ο Υπουργός Μεταφορών της Σ. Αραβίας

Ο Υπουργός Μεταφορών της Σ. Αραβίας βρέθηκε στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate Container Terminal Limassol, στο λιμάνι Λεμεσού

Για τον τρόπο λειτουργίας και τις εκσυγχρονισμένες και αναβαθμισμένες υποδομές στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων της Eurogate Container Terminal Limassol, στο λιμάνι Λεμεσού, ενημερώθηκε ο Υπουργός Μεταφορών της Σαουδικής Αραβίας, Saleh Bin Nasser Αl-Jasser, στο πλαίσιο της επίσκεψης του, την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Eurogate, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξη Βαφεάδη και την Υφυπουργό Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη, ο Σαουδάραβας Υπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του τερματικού και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων, Αλέξανδρο Δημητριάδη για «τις σημαντικές επενδύσεις που έχουν γίνει από την εταιρεία για ποιοτική, ασφαλή και ταχεία παροχή υπηρεσιών στους εμπορευόμενους».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν χρήσιμες απόψεις και εισηγήσεις για τον τομέα του εμπορίου, καθώς και για τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το τερματικό εμπορευματοκιβωτίων Λεμεσού στην κυπριακή οικονομία, αναφέρεται.

Δόθηκε επίσης έμφαση στις σημαντικές προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του τερματικού, ως το πλέον ασφαλές και σύγχρονο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Μέσης Ανατολής, Αιγύπτου και Ευρώπης, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ