ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Θα είμαι απολύτως εκεί, θα είμαι σε όποιον ρόλο με τάξει το κόμμα από την επόμενη διαδικασία και θεωρώ ότι από οποιαδήποτε θέση έχω να προσφέρω πολλά και από πλευράς πολιτικής και από πλευράς διεθνών διασυνδέσεων και από πλευράς επικοινωνίας», δήλωσε η Αννα Διαμαντοπούλου στο Mega για το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που δεν εκλεγεί.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Η χθεσινή επέτειος των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ μετατράπηκε σε μια πραγματική γιορτή Δημοκρατίας. Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της παράταξης αποτελεί προάγγελο για τους κοινούς μας, νικηφόρους αγώνες», ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναρτώντας και το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκδήλωση του Ζαππείου για τα πενήντα χρόνια ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

«Η Αναγέννηση είναι το σχέδιο το οποίο έχω εκπονήσει πριν από αρκετό καιρό», επεσήμανε (Σκάι FM) ο Παύλος Γερουλάνος για το πρόγραμμά του. «Αυτή η βάση σχεδίου, διεκδικεί να κάνει το ΠΑΣΟΚ πάλι διακριτό και πάνω σε αυτή τη διακριτότητά του, να χτιστούν οι επιμέρους πολιτικές προτάσεις», ανέφερε, περιγράφοντας την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

Από το Ιλιον, ο Χάρης Δούκας τόνισε πως «πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες συμμετοχής και δημοκρατίας (…) Και αυτό για να συμβεί πρέπει όλοι εσείς να ξαναπάρετε το ΠΑΣΟΚ στα χέρια σας, να φτιάξουμε τοπικές και νομαρχιακές που να μην είναι συσχετισμός, διάδρομος, αλλά να είναι ενεργοποιητές και κινητοποιητές», ανέφερε, δείχνοντας προς ένα ανοιχτό μοντέλο διοίκησης.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

Η Μεγάλη Παράταξη για την οποία μιλάει ο Μιχάλης Κατρίνης πρέπει να γίνει «για τους μη προνομιούχους του 2024, για να αλλάξει το αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο με τράπεζες και funds, για να σταματήσει ο αφελληνισμός της ελληνικής οικονομίας, για ένα νέο ΕΣΥ και για να μπει ένα τέλος στα καρτέλ».