ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

«Δεν μπορείς να πολιτεύεσαι χωρίς ηθική, γιατί αργά ή γρήγορα οδηγείσαι σε μονοπάτια που δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε από την Κέρκυρα ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Δικό μας χρέος είναι (…) να έρθει ένα ΠΑΣΟΚ με γνώση, με υπευθυνότητα, με ήθος, με σοβαρότητα, για να αφήσει τη σφραγίδα του στα μεγάλα ζητήματα της πατρίδας» επεσήμανε.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ      

Συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη είχε ο Παύλος Γερουλάνος λίγες ώρες πριν από την ομιλία του στον Πειραιά. «Μίλησα για την “Αναγέννηση”, το πρόγραμμα που έχω καταθέσει, το οποίο μιλάει για την αποσυγκέντρωση της εξουσίας (…) Γιατί δεν πρόκειται, ποτέ, να υπάρξει πραγματική δημιουργία πλούτου και σωστή δικαιοσύνη στο μοίρασμά του εάν δεν αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία» σχολίασε σε ανάρτησή του.

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

Από τη Χαλκίδα ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην κυβερνητική λογική των επιδομάτων: «Υπάρχει μια πρωτοφανής υπερσυσσώρευση πλούτου σε πάρα πολύ λίγους και σε όλους τους υπόλοιπους δίνουν ένα ξεροκόμματο» είπε. «Στην πραγματικότητα, έχει δημιουργηθεί μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών, όπου θέλουν να τη μάθουν να ζει με τα κουπόνια (…) Αυτή ακριβώς είναι η συνθήκη που πρέπει να αλλάξουμε».

ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

«Ενημέρωσα τον δήμαρχο για τις δίκες μου θέσεις – ενόψει και των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω ακράδαντα σε μια αυτοδιοίκηση αυτόνομη, ανεξάρτητη, με αποκεντρωμένες αποφάσεις και πόρους, με κοινωνικό έλεγχο, με σαφές πολιτικό πλαίσιο, κοντά στον πολίτη και κομματικά ακηδεμόνευτη» δήλωσε η Αννα Διαμαντοπούλου μετά τη συνάντησή της με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

«Απουσιάζει η συζήτηση επί του συγκεκριμένου (…) Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πει με ποιους είναι και με ποιους δεν είναι» ανέφερε ο Μιχάλης Κατρίνης, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου καταφέρθηκε κατά της ηγεσίας (Σκάι), τονίζοντας πως «οι λάθος επιλογές του Ανδρουλάκη» έκαναν το ΠΑΣΟΚ να χάσει την ευκαιρία». Σε ανάρτησή του, ο Γιάννης Κανελλάκης χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως «θα είναι πολύ τυχερός» αν βρει γιατρό στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.