Μαθητές και δάσκαλοι καθάρισαν την παραλία Καστέλα στη Λάρνακα

Καθαρισμός παραλίας Καστέλα για Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού των Ακτών

Στον καθαρισμό της παραλίας Καστέλα στη Λάρνακα, προέβησαν σήμερα το Κέντρο Πληροφόρησης EUROPE DIRECT του Δήμου Λάρνακας, ο Τομέας Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και μαθητές Δημοτικού Σχολείου της πόλης.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «ο καθαρισμός της συγκεκριμένης παραλίας, που βρίσκεται δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο «Ψαρολίμανο», έγινε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού των Ακτών που τιμάται στις 21 Σεπτεμβρίου. Στον καθαρισμό της παραλίας βοήθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου ΚΒ΄, μαζί με τους δασκάλους τους».

Ο Δήμος εκφράζει «ικανοποίηση αλλά και τιμή για το γεγονός ότι οι μικροί δημότες της Λάρνακας νοιάζονται για τον τόπο τους και την προστασία των θαλασσών μας. Εξέφρασε επίσης ευχαριστίες σε όλους τους φορείς για την τεράστια συνεισφορά τους σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατήσουμε το περιβάλλον μας καθαρό και να θυμόμαστε πως σαν πολίτες έχουμε χρέος και ευθύνη να κρατάμε τις ακτές μας καθαρές».