Ο ΠΑΟΚ ψάχνει το άνετο πέρασμα από τον Βόλο πριν την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», στην αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής (17:00, Cosmote TV).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος θα έχει τη στήριξη περίπου 5.000 φιλάθλων του, ψάχνει μια εύκολη νίκη που θα του δώσει ώθηση εν όψει και της πρεμιέρας του στη League Phase του Europa League, αφού την Τετάρτη (25/09,22:00) θα ταξιδέψει στη Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τρία προβλήματα αφού δεν έχει στη διάθεσή του τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή. Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Ταρίκ Τισουντάλι. Δεδομένα θα αγωνιστεί βασικός ο Μουργκ, ο οποίος έχει αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή λίστα, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Κόλεϊ, ο οποίος θα κάνει και το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Ο Βόλος, αν και ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική στην OPAP Arena, παρουσίασε καλό πρόσωπο και θέλει να πάρει ένα εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Στα θετικά για τον Χοακίν Γκόμεζ είναι η επιστροφή του Τάσο Τσοκάνη και του Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον επερχόμενο αγώνα. Από την άλλη, δεν είναι διαθέσιμος ο μέσος Ντε Καμπς.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τσοκάνης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Άλτμαν, Κόσζτα.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Παντελής Σπυρόπουλος, Χρήστος Κορώνας

Τέταρτος: Τάσος Παπέτρου

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης, Γεωργία Κομισοπούλου

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης (20:30), με τις δύο ομάδες να αναζητούν το τρίποντο. Με τον Κλοντ Μακελελέ για πρώτη φορά στον πάγκο του οι Αρκάδες ταξιδεύουν στην Αιτωλοακαρνανία για την αναμέτρηση με τα «καναρίνια» που προέρχεται από ιστορική ισοπαλία στο Φάληρο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

17:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ

20:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – Ολυμπιακός

20:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης