Ατρόμητος τεσσάρων αστέρων κόντρα στη Λαμία

Το διπλό στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική ήταν το… πρόγευμα για τον Ατρόμητο. Και από τη στιγμή που πέτυχε την πρώτη του νίκη και έδιωξε το άγχος; Ηρθε η ώρα να συνδυάσει θέαμα και αποτέλεσμα, κάτι που μπορεί να κάνει βάσει ποιότητας του ρόστερ του. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία διέλυσε τη Λαμία με 4-2 στο Περιστέρι, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να είχε σημειώσει και περισσότερα γκολ. Και είδε τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς για τον Ατρόμητο, αφού μόλις στο 5′ ο Καρλίτος με ένα καταπληκτικό γκολ άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες, ένα γκολ που δεν το πανηγύρισε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να είναι επιθετικός και απειλητικός, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν τελείωνε το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Με αποτέλεσμα να δώσει το… δικαίωμα στη Λαμία και την ευκαιρία να ισοφαρίσει κόντρα στη ροή του αγώνα με γκολ του Βεντάντ στο 40′. Ενα γκολ που θα μπορούσε να «κόψει τα πόδια» των παικτών του Γκαρσία, αντίθετα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά και με γκολ του Μπακού στο 50′ πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί, βρήκε τρίτο γκολ με τον Φαν Βέερτ στο 70′, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Αθανασίου έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 ήρθε στο 89′ με ένα απίστευτο και σπάνιο αυτογκόλ του Χουτεσιώτη, που στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα, του έφυγε από τα χέρια και κατέληξε μέσα από τη γραμμή.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81′ Βρακάς), Τσιγγάρας (81′ Τσακμάκης), Ουεντραογκό, Μπάκου (81′ Εντερ), Ουάρντα, Γιουμπιτάνα (66′ Μίχορλ), Καρλίτος (39′ Φαν Βέερτ).

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ (46′ Μπίκοβ), Κορνέζος (74′ Σιμόνι), Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς (56′ Ενρίκες), Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (56′ Γκουίντο).