Κέρδισε χρόνο ο Μακελελέ

Με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του για πρώτη φορά, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε… μισό βηματάκι μπροστά, αφού δεν έχασε όπως στα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια του, ούτε τους τρεις βαθμούς πήρε όμως. Η ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο μάλλον τον αφήνει ικανοποιημένο εντέλει, αφού η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν ο Παναιτωλικός.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χάσαμε. Ηταν δύσκολο να προετοιμάσουμε το παιχνίδι μέσα σε τέσσερις μέρες. Βλέπω θετικά στοιχεία, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να περάσω πράγματα στους παίκτες μου» δήλωσε ο Μακελελέ, ο οποίος είδε τον Αστέρα να ξεκινά με δοκάρι σε δυνατό σουτ του Χουχούμη στο 19′ και να ανοίγει το σκορ στο 28′ με τον Γιαμπλόνσκι έπειτα από ασταθή απόκρουση του Τσάβες σε κεφαλιά του Ντελί.

Από εκεί και μετά, ωστόσο, την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Παναιτωλικός, ο οποίος έφερε γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια με τον Λομόνακο στο 35′ έπειτα από σέντρα του Τορεχόν. Η ομάδα του Αγρινίου επέβαλε τον ρυθμό της στη συνέχεια και μετά την αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου στο 69′ με απευθείας κόκκινη έγινε ακόμα πιο πιεστική, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή. «Αν εξαιρέσουμε τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου, παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε ευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού μάς αδικεί» δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90+1′ Κοντούρης), Μπουζούκης (76′ Λουίς), Μπελεβώνης (76′ Κουρί), Ντίας (64′ Ρόα), Λομόνακο (76′ Μάιντεβατς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ AKTOR: Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ντέλι, Κάστανο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (88′ Τζανδάρης) , Μουνιόθ, Καλτσάς (88′ Παλάσιος), Μπαρτόλο (71′ Γκαρθία), Ανταμ (59′ Αλάγκμπε), Κρέσπι.