Και τώρα Λεβερκούζεν…

Με νέα εντυπωσιακή νίκη η Μπάγερν γιόρτασε την έναρξη του Οκτόμπερφεστ. Αυτή τη φορά οι Βαυαροί συνέτριψαν με 5-0 τη Βέρντερ στη Βρέμη κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Η Μπάγερν μετρά τέσσερις νίκες και τέρματα 16-3 ενώ την τελευταία εβδομάδα συνέτριψε τρεις ομάδες με συνολικό σκορ 20-3. Ξεκίνησε με την Χολστάιν (6-1), συνέχισε με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9-2) και τώρα με τη Βέρντερ, η οποία δεν είχε ούτε μία τελική απέναντι στην ομάδα του Κομπανί, όπως ακριβώς πριν από δέκα χρόνια. Η ομάδα της Βρέμης έχει υποστεί επίσης15 σερί εντός έδρας ήττες από την Μπάγερν (ρεκόρ).

Πρωταγωνιστής στη νίκη ήταν ξανά το νέο απόκτημα της ομάδας του Μονάχου, ο Μίκαελ Ολίσε καθώς πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε αντίστοιχες ασίστ. Δύο γκολ είχε πετύχει και εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ είχε σκοράρει και στο ματς με τη Χόλσταϊν. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τον πίνακα των σκόρερ ο Χάρι Κέιν που έφτασε τα 41 γκολ με την κόκκινη φανέλα και έγινε ο κορυφαίος άγγλος σκόρερ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα.

Κλασικές Ασπιρίνες

Επόμενος αντίπαλος η ομάδα που την αποκαθήλωσε πέρυσι από την κορυφή, η Λεβερκούζεν, η οποία χθες νίκησε με 4-3 τη Βόλφσμπουργκ, με το νικητήριο γκολ να το πετυχαίνει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όπως άλλωστε συνηθίζει, σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από ανατροπές.

Η Βόλφσμπουργκ άνοιξε το σκορ, η Λεβερκούζεν το έκανε 2-1, οι Λύκοι πέρασαν ξανά με 3-2 για να καταλήξει στο 4-3.

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε η Ντόρτμουντ στην έδρα της Στουτγάρδης και ήδη βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.