H Blackstone εξαγόρασε το κτήριο του Grand Hyatt Athens – Η ιστορία του ξενοδοχείου

Από την Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοινώθηκε ότι η Blackstone Inc. εξαγόρασε τη «ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», την ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτηρίου του 5άστερου Grand Hyatt Athens, που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 115.

 

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού

«Στις 13.09.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση που αφορά τη σκοπούμενη απόκτηση έμμεσου αποκλειστικού ελέγχου από επενδυτικά κεφάλαια που τελούν υπό τη διαχείριση επιχειρήσεων που συνδέονται με την Blackstone Inc. (η «Blackstone») επί της ξενοδοχειακής μονάδας «Grand Hyatt Athens», η οποία επί του παρόντος ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία «ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Η Blackstone είναι εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (asset management). Εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

 

Διαβάστε την ιστορία του ξενοδοχείου και δείτε φωτογραφίες εδώ

The post H Blackstone εξαγόρασε το κτήριο του Grand Hyatt Athens – Η ιστορία του ξενοδοχείου appeared first on etravelnews.gr.