Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και τη βίασε – Κατέγραψε την πράξη του σε βίντεο

Το όνομα του Sean «Diddy» Combs, γνωστός και ως Puff Daddy, φιγουράρει πλέον στις μαύρες σελίδες της showbiz, μετά τις ολοένα και πιο σοκαριστικές αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα, για τις σκοτεινές «μπίζνες» με ναρκωτικά, sex trafficking, δωροδοκίες…

Ο Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy, βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν κυκεώνα συνταρακτικών αποκαλύψεων, με τελευταία την αγωγή μιας γυναίκας για βιασμό.

Όπως γράφει το TMZ, το φερόμενο ως θύμα ονομάζεται Thalia Graves, και ισχυρίζεται ότι ο 54χρονος μεγιστάνας της μουσικής και ο επικεφαλής ασφαλείας του, Joseph Sherman τη βίασαν στα στούντιο της Bad Boy Records στη Νέα Υόρκη το 2001.

Πρόκειται για μία επιπλέον καταγγελία εναντίον του ράπερ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Η Graves, ισχυρίζεται ότι ήταν 25 ετών και έβγαινε με έναν από τους βοηθούς του ράπερ, όταν την παρέσυραν σε μια συνάντηση με τον Diddy και τον Sherman.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Diddy και ο Sherman την «απομόνωσαν» και της έδωσαν ένα ποτό το οποίο «πιθανότατα ήταν εμπλουτισμένο με ένα ναρκωτικό που τελικά την έκανε να χάσει για λίγο τις αισθήσεις της».

Η Graves λέει ότι ξύπνησε δεμένη πριν ο Diddy και ο Sherman της επιτεθούν σεξουαλικά και τελικά τη βιάσουν.

Όπως σημειώνει το μέσο, μετά το συμβάν η Graves εμφάνισε αυτοκτονικές σκέψεις και πλέον ακολουθεί ψυχολογική θεραπεία καθώς πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι ο Diddy και ο Sherman κατέγραφαν την επίθεση μέχρι τον Νοέμβριο του 2023, όταν υποτίθεται ότι άρχισαν να «περηφανεύονται» σε τρίτους δείχνοντας το ανατριχιαστικό υλικό. 

Ο Diddy βρίσκεται υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Δευτέρας (23.09.2024), με κατηγορίες για sex trafficking και συναφή εγκλήματα. Ο ίδιος, αν καταδικαστεί θα μπορούσε να βρεθεί περίπου 10 χρόνια στη φυλακή.

To άρθρο Sean «Diddy» Combs: Γυναίκα τον κατηγορεί ότι τη νάρκωσε, την έδεσε και τη βίασε – Κατέγραψε την πράξη του σε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .