Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκοψε την κουβέντα όταν άκουσε την ιντριγκαδόρικη ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε για τις σχέσεις της σήμερα, με την Έλενα Χριστοπούλου, με την παρουσιάστρια να κόβει αμέσως την κουβέντα.

Σε λαμπερή κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για τη δεύτερη σεζόν της στο Shopping Star, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ένας από τους δημοσιογράφους τη ρώτησε για τις σχέσεις της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ανανεωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, και είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι», απάντησε το μοντέλο σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

Όταν το θέμα της συζήτησης στράφηκε στις σχέσεις της σήμερα με την πρώην στενή της φίλη και συνεργάτιδα, Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της on camera και έκοψε αμέσως την κουβέντα με τον δημοσιογράφο.

«Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει. Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν είναι αν αφήνω εγώ περιθώρια σχολιασμού ή όχι», απάντησε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η συζήτηση για το GNTM είναι πολύ γενική, πολλά λέγονται. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω κάτι. Τώρα που δουλεύω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα βλέπω εγωιστικά αλλά ως κάτι ενιαίο», καταλήγει στις δηλώσεις της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκοψε την κουβέντα όταν άκουσε την ιντριγκαδόρικη ερώτηση για την Έλενα Χριστοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .