«Άντε μπράβο τυχάρπαστη» – Επίθεση δέχθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα από γνωστό τραγουδιστή

Οι περισσότεροι τη γνώρισαν μέσα από το YouTube, καθώς εδώ και χρόνια η Εβελίνα Νικόλιζα διατηρεί ένα πολύ επιτυχημένο κανάλι στη γνωστή πλατφόρμα. Η κόρη της Μπέσσυ Αργυράκη και του Λευτέρη Νικόλιζα, που φέτος έχει και θέση στην ομάδα της εκπομπής «Weekenders», σε γενικές γραμμές δεν απασχολεί τα μίντια και κρατάει σχετικά χαμηλό προφίλ.

Την περασμένη Δευτέρα, όμως, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια λεκτική επίθεση που δέχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γνωστό τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει. Η Εβελίνα Νικόλιζα «ανέβασε» σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μήνυμα, έχοντας κρύψει τα στοιχεία του αποστολέα.

«Βρε τυχάρπαστη μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος κλπ. και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν, οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε τίποτα είσαι, απλά μια στο πάνελ, μάθε να σέβεσαι οκ; Άντε μπράβο τυχάρπαστη» έγραφε το μήνυμα που έλαβε.

«Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που ξέρει να επιβιώνει», απάντησε από την πλευρά της η Εβελίνα Νικόλιζα στο story της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε.

Η YouTuber και παρουσιάστρια δεν εξήγησε τους λόγους για αυτή την online επίθεση που δέχτηκε, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κάτι που είπε στην εκπομπή δεν άρεσε στον γνωστό τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να αντιδράσει με τον συγκεκριμένο απαράδεκτο τρόπο.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης μιλώντας για αυτό το θέμα στην κάμερα του Star, η Εβελίνα Νικόλιζα τόνισε ότι «δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ για αυτό. Ό,τι ήθελα να πω το έχω πει και το έχει αναλάβει δικηγόρος, οπότε αυτά από εμένα».