Κλέλια Ανδριολάτου: Ως σερβιτόρα στη Μύκονο, στα γυρίσματα ταινίας με την Μαρία Καβογιάννη και την Julia Fox

Η Κλέλια Ανδριολάτου και η Μαρία Καβογιάννη πρωταγωνιστούν σε ταινία που γυρίζεται στη Μύκονο. Οι paparazzi κατέγραψαν μια σειρά από εικόνες.

Μεγάλη ελληνοαμερικανική παραγωγή γυρίζεται στο νησί των ανέμων με πρωταγωνιστές την Κλέλια Ανδριολάτου και την Μαρία Καβογιάννη. Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας από την Μύκονο και προβάλλει μεταξύ άλλων τα τρελά πάρτι και τους ξέφρενους ρυθμούς της το καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα τα οποία θα διαρκέσουν ένα μήνα θα πραγματοποιηθούν σε διάσημα beach bar όπως στο Nammos, στο SantAnna και αλλού. Ήδη στο νησί γίνονται οντισιόν για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν πολλά όμορφα μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τους ξένους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η παρουσία της Julia Fox. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην ταινία του Netflix, Uncut Gems. Για ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Kayne West ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική υπήρξε σχεδιάστρια μόδας και κουνελάκι του Playboy.

Κατά την παραμονή της στην Μύκονο έχει ζητηθεί η παρουσία σωματοφύλακα για την προστατέψει από τους παπαράτσι! Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο Nammos της Ψαρρούς όπου έλαβε χώρα μέρος των γυρισμάτων.

Όπως θα δείτε στα πλάνα η Κλέλια Ανδριολάτου εκτελεί χρέη σερβιτόρας του διάσημου beach bar φορώντας μαύρο μαγιό.

Η έτερη πρωταγωνίστρια Μαρία Καβογιάννη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων είπε να επισκεφθεί τα Ματογιάννια όπου την κατέγραψε η πανταχού παρούσα κάμερα. Με καλοκαιρινό λουκ απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά σοκάκια μαζί με έναν φίλο της.

To άρθρο Κλέλια Ανδριολάτου: Ως σερβιτόρα στη Μύκονο, στα γυρίσματα ταινίας με την Μαρία Καβογιάννη και την Julia Fox δημοσιεύτηκε στο NewsIT .