Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο, δεν περνάμε καλά»

«Έχει γίνει πια συνήθεια και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χιούμορ», εξηγεί ο Γιώργος Καραμίχος.

Για τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται πια με τίποτα στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπως και γενικά στη ζωή του, μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος στον καναπέ του Στούντιο 4 που βρέθηκε καλεσμένος σήμερα το απόγευμα (25.09.2024).

«Τώρα πια αν κάποιος με ενοχλήσει είτε στη δουλειά είτε οπουδήποτε, θα το πω ευθέως. “Ξέρεις, αυτό που κάνεις με ενοχλεί” ή “δεν μπορεί να είσαι πια αγενής”. Δεν ανέχομαι συμπεριφορές, γι’ αυτό έχω φύγει από δουλειές τελευταία. Κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι πια», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

«Με τίποτα δεν ανέχομαι μισογυνισμό, ομοφοβισμό και όλα αυτά που έχουν να κάνουν με ρατσισμό δεν μπορώ να τα συζητήσω καν. Μετά το metoo, αρχίζουν και φοβούνται λίγο οι άνθρωποι αλλά βλέπεις ότι αυτό όλο ελλοχεύει, είναι τόσο περίεργο, έχει γίνει ένα με το πετσί μας. Όχι μόνο από άντρες προς γυναίκες αλλά κα από γυναίκες προς άνδρες», είπε.

«Έχει γίνει πια συνήθεια και δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο. Δεν είναι χιούμορ πια, δεν περνάμε καλά. Επίσης, δεν έχει καθόλου χιούμορ να φωνάζεις στη δουλειά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είναι χιούμορ πια να βρίζεις έναν άνθρωπο, δεν περνάμε καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .