Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ: Σήμερα γάμος γίνεται στη Μητρόπολη Αθηνών – Οι καλεσμένοι, το νυφικό και η τιάρα

Σήμερα γάμος γίνεται…Χαρμόσυνα ξεκινά η ημέρα σήμερα Σάββατο (28.09.2024) για την μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Θεοδώρα, η οποία ανεβαίνει σε λίγες ώρες τα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών με τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ.

Μετά από δύο αναβολές και χρόνια προετοιμασίας, γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη  Αθηνών µε τον Αμερικανό δικηγόρο, αποτελεί ακόμα µία ευκαιρία για την οικογένεια να ενωθεί ξανά στην Ελλάδα µε εστεμμένους και φίλους που θα έρθουν από την Ευρώπη και την Αμερική.

«Η Α.Μ. Βασίλισσα Άννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στον γάμο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεμβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» έγραφε το προσκλητήριο του γάμου.

Μετά τον γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο, ενώ την επόμενη ημέρα θα υπάρξει brunch στα νότια προάστια.

Οι προετοιμασίες, το νυφικό και η τιάρα 

Οι προετοιμασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού το λαμπερό ζευγάρι επιθυμεί σε αυτή την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του να είναι όλα άψογα.

Όσον αφορά τη νύφη, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού -όπως έχει γραφτεί- θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Άλλωστε, είναι και η αγαπημένη της μητέρας της, Άννας-Μαρίας, αφού στις επίσημες εμφανίσεις της επιλέγει ρούχα της συγκεκριμένης σχεδιάστριας.

Η Θεοδώρα θα φορά, επίσης, μια τιάρα από τον οίκο Cartier. Ήταν το γαμήλιο δώρο του χεβίδη της Αιγύπτου προς τη πριγκίπισσα Μαργαρίτα του Connaught, ανίψια του Εδουάρδου του VII, εγγονή της Βικτωρίας, της Μεγάλης Βρετανίας, στο γάμο της με τον επίδοξο διάδοχο Γουσταύο τον έκτο της Σουηδίας.

Όσον αφορά στους καλεσμένους, αναμένονται βασιλείς από την Ευρώπη, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πω θα έρθει η Σοφία της Ισπανίας μαζί με τις κόρες της. Δεν είναι βέβαιο πως θα είναι η βασίλισσα Μαργαρίτα, αδελφή της Άννας Μαρίας και νονά της Θεοδώρας αφού είναι στο νοσοκομείο.

Who is who

Η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουμάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέμβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εμφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλμη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουμάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχημένος δικηγόρος στο Los Angeles. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες –  μέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το pre-wedding στο Βυζαντινό Μουσείο

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ διοργάνωσαν το pre-wedding party τους, μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Μητρόπολη Αθηνών.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τους 250 προσκεκλημένους του στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείο, προκειμένου να παραθέσει γεύμα με ελληνικές νοστιμιές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, η τέως βασιλική οικογένεια έχει νοικιάσει τον εξωτερικό χώρο του μουσείου έναντι 15.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα καθιστό δείπνο με μουσική, όπου η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ γιόρτασαν τον έρωτά τους, μια ημέρα πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια έφτασε στο Βυζαντινό Μουσείο, ενώ το ζευγάρι φαινόταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς μετά από 2 αναβολές επιτέλους θα καταφέρει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο αύριο Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

To άρθρο Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ: Σήμερα γάμος γίνεται στη Μητρόπολη Αθηνών – Οι καλεσμένοι, το νυφικό και η τιάρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .