«Έχει χαθεί η επαφή» με τον Νασράλα δήλωσε πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ

To Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον αρχηγό της Χεζμπολάχ σε επιδρομή του χθες

“Έχει χαθεί η επαφή” με τον επικεφαλής της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα, δήλωσε σήμερα στο AFP πηγή προσκείμενη στο σιιτικό κίνημα του Λιβάνου, χωρίς να επιβεβαιώσει τον θάνατό του, ο οποίος ανακοινώθηκε από το Ισραήλ.

“Έχει χαθεί η επαφή με τον Χασάν Νασράλα από χθες (Παρασκευή) το βράδυ”, δήλωσε η πηγή αυτή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, ενώ λίγο νωρίτερα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον αρχηγό της Χεζμπολάχ σε επιδρομή του χθες στα νότια προάστια της Βηρυτού.

 Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

Το Ισραήλ δεν έχει εξαντλήσει τα μέσα που διαθέτει με την εξάλειψη του αρχηγού της Χεζμπολάχ, δήλωσε ο αρχηγός του ισραηλινού γενικού επιτελείου Χαλεβί.

Στο μεtαξύ ο αρχηγός του ισραηλινού γενικού επιτελείου, στρατηγός Χερτσί Χαλεβί, δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν έχει εξαντλήσει τα μέσα που διαθέτει με την εξάλειψη του αρχηγού της Χεζμπολάχ, Σάγεντ Χασάν Νασράλα.

“Δεν έχουμε εξαντλήσει όλα τα μέσα που διαθέτουμε. Το μήνυμα είναι απλό: όποιον απειλεί τους πολίτες του Ισραήλ, ξέρουμε πώς θα τον φτάσουμε”, σημείωσε ο στρατηγός Χαλεβί σε ανακοίνωσή του.