Παύλος Μαρινάκης και Κατερίνα Μαχαιριώτη βάφτισαν τον γιο τους – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας στη βάφτιση του παιδιού τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες με την βάφτιση του γιου τους, έζησαν το πρωί ο Παύλος Μαρινάκης και η Κατερίνα Μαχαιριώτη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόζαρε με τους ευτυχισμένους γονείς στην εκκλησία και τους ευχήθηκε να είναι καλά και να καμαρώσουν τον μικρό Δημήτρη όπως επιθυμούν. Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην εκκλησία που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε παντρευτεί πριν από λίγα χρόνια την αγαπημένη του Κατερίνα.

Το παρών στην βάφτιση έδωσαν μεταξύ άλλων πολιτικών, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια στην ίδια εκκλησία σε στενό κύκλο λόγω covid, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους φίλους.

Τότε την είδηση του γάμου είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

2791835

3962424

Οι γονείς πόζαραν το πρωί ευτυχισμένοι στους φωτογράφους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πλησιάζει τον μικρό Δημήτρη και να του εύχεται τα καλύτερα.

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης και Κατερίνα Μαχαιριώτη βάφτισαν τον γιο τους – Παρών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .