Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ στο πρώτο τους φιλί έξω από την Μητρόπολη Αθηνών μετά τον γάμο

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά έδωσαν μπροστά στις κάμερες το πρώτο τους φιλί ως νεόνυμφοι. Ο γάμος τους ήταν εντυπωσιακός.

Ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών ολοκληρώθηκε και το ευτυχισμένο ζευγάρι εμφανίστηκε μπροστά σε κάμερες και φωτογράφους. Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και Μάθιου Κουμάρ αντάλλαξαν ένα φιλί με τον κόσμο που παρέμενε έξω από την εκκλησία και τους καλεσμένους τους, να χειροκροτούν.

Οι σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 19:00 όταν οι νεόνυμφοι Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ βγήκαν από την εκκλησία. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και φωτογραφήθηκε με τις οικογένειες.

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και δύο αναβολές η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ επιτέλους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Μια μέρα που και οι δύο θα θυμούνται για πάντα. Έζησαν το παραμύθι τους, όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί, παρουσία των καλεσμένων τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος. Ο Αρχιεπίσκος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος βρισκόταν εκτός Αθηνών.

To άρθρο Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ στο πρώτο τους φιλί έξω από την Μητρόπολη Αθηνών μετά τον γάμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .