Μοιρασιά στην Τρίπολη

Από έναν βαθμό πήραν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός, σε ένα ματς με πολλές φάσεις στην Αρκαδία, το οποίοι έληξε τελικά με 1-1. Ο Λεβαδειακός είχε την τύχη με το μέρος του στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού το 0-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήρθε με αυτογκόλ του Αλάγκμπε στο 8′. Ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπάλζι πλάσαρε, η μπάλα δεν είχε πορεία προς τα δίχτυα αλλά κόντραρε στον αμυντικό των Αρκάδων κι έτσι ήρθε το 0-1.

O Λεβαδειακός ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα κρατώντας τον Αστέρα μακριά από την εστία του, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση ουσιαστικά στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Στο 43′ ο Χουχούμης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Καλτσάς με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ, με μεγαλύτερη το πέναλτι που κέρδισε ο Λεβαδειακός στο 62′. Ο Παπαδόπουλος όμως νίκησε τον Γιαννιώτα που το εκτέλεσε και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (90′ Τσιντώτας), Αλχο, Ντέλι, Αλάγκμπε, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (80′ Γκος), Καλτσάς (74′ Παλάσιος), Αλβαρες (46′ Μπαρτόλο), Ανταμ (80′ Καστάνιο), Ρεγκίς.

Λεβαδειακός: Γκαραβέλης, Τσάρπας, Πλέγας (83′ Τσοκάι), Ρόμο, Μπάλζι, Μεχία (64′ Κωστή), Παπαδόπουλος, Γιαννιώτας (84′ Συμελίδης), Λιάγκας, Μορέιρα, Ζίνι (40′ Πεντρόζο).