Πήρε ρεβάνς για το Κύπελλο

Την περασμένη Τετάρτη ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση επί του Παναιτωλικού για τους «16» του Κυπέλλου επικρατώντας 2-1 με ανατροπή των φιλοξενούμενων. Χθες παίχτηκε το ίδιο σενάριο στο «Γεντί Κουλέ» αλλά από την ανάποδη. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν και οι Αγρινιώτες έφεραν το ματς τούμπα για να πάρουν το σπουδαίο διπλό με 2-1 στην έκτη αγωνιστική της Super League. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό; Οτι η ομάδα που έχασε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, σκόραρε στο 18′. Ο Μαϊντέβατς για τον Παναιτωλικό στο ματς του Κυπέλλου, ο Μπαΐνοβιτς για τον ΟΦΗ με δυνατό σουτ χθες. Τα Καναρίνια ήταν πιο αποφασιστικά αυτή τη φορά όμως και αφού ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Στάγιτς, έκαναν το 1-2 με αυτογκόλ του Χριστόπουλου από γύρισμα του Μπελεβώνη στο 82′. «Eίμαι πολύ χαρούμενος γιατί η σημερινή νίκη συνδυάστηκε και με πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα» ανέφερε μετά το ματς ο Γιάννης Πετράκης, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στη συμπεριφορά της ομάδας του μετά το 1-0 τονίζοντας:  «Είναι ανεξήγητο αυτό που συνέβη μετά το γκολ μας. Αυτό πρέπει να το βρω με τους ποδοσφαιριστές μου».

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84′ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτεντάκης (70′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84′ Ριέρα), Φούντας (67′ Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ (67′ Σαλτσέδο).

Παναιτωλικός (Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Σίλβα (69′ Μπελεβώνης), Πέρες (69′ Λουίς), Μπουζούκης (46′ Ρόα), Λιάβας, Ντίας (78′ Νικολάου), Λομονάκο (69′ Μαϊντέβατς).